Հայտնի բլոգերը Հայաստանից համեմունքներ է տարել իր հետ և պատրաստվում է խաշլամա պատրաստել
- Telegram
- Skype
- ВКонтакте
- РћРТвЂВВВВВВВВнокласснРСвЂВВВВВВВВРєРСвЂВВВВВВВВ
- Viber
«Ամենատպավորիչը Գառնու ժայռերն էին և «Քարերի սիմֆոնիան»։ Տիեզերական ստեղծագործություն է։ Հելլենիստական վանքն էլ։ Ներսում մի մարդ դուդուկ էր նվագում, իսկ ես օձի պես քարանում եմ, երբ լսում եմ դուդուկի ձայնը։ Հիասքանչ էր…»:
Yerevan Food Fest-ի շրջանակում Հայաստան այցելած խոհարարական բլոգեր, լրագրող և հրապարակախոս Մաքսիմ Գրինկևիչն իր տպավորությունները ներկայացրեց Sputnik Արմենիային։
Մաքսիմը պատմել է, որ մասնագիտությամբ իրավաբան է։ Մտածված է հեռացել ռեստորանային ճոխություններից և նվիրվել տարբեր տարածաշրջանների ավանդական ուտեստների ուսումնասիրմանը։ Նա ուսումնասիրում է տնական և ժողովրդական խոհանոցը։
«Իրավագիտության ոլորտում 15 տարի աշխատելուց հետո հեռացա գրասենյակից և սկսեցի զբաղվել խոհարարական հետազոտություններով։ Երկու տարվա մեջ շուրջ 200 հոդված գրեցի սննդի թեմայով, որպես ժյուրի անդամ մասնակցեցի խոհարարական մի քանի փառատոնի, ներկա եղա մի շարք թեմատիկ միջոցառումների։ Այսօր քիչ են խոհարարության թեմայով գրող բլոգեր տղամարդիկ», — նշել է ղազախ բլոգերը։
Նյութի աղբյուրը` Armeniasputnik.am